Τμήμα Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας

Ημέρες Καριέρας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Οι «Ημέρες Καριέρας», που διοργανώνονται από τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς αποτελεί μία μεγάλη συνάντηση τελειόφοιτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εκπροσώπους και στελέχη επιλογής προσωπικού ελληνικών και διεθνών εταιριών.

Σκοπός των «Ημερών Καριέρας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι η υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας και η διασύνδεση των επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών.

Στις «Ημέρες Καριέρας» οι απόφοιτοι και φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δια ζώσης συνεντεύξεις δικτύωσης και να αποκτήσουν μία άμεση βιωματική εμπειρία με τους εκπροσώπους των συμμετεχουσών επιχειρήσεων.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είναι το μοναδικό περιφερειακό Πανεπιστήμιο της Ελλάδας που με συνέπεια πραγματοποιεί «Ημέρες Καριέρας» από το 1998 στη φιλόξενη Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων.

Ημέρα Καριέρας 2023

Ημέρες Καριέρας 2022,

Οι “Ημέρες Καριέρας 2022” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκαν ΥΒΡΙΔΙΚΑ

Στους παρακάτω συνδέσμους, στο κανάλι της ΔΑΣΤΑ στο YouTube, μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις όλων των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στη διοργάνωση   

Video Ημερών Καριέρας 19 Μαΐου 2022 

Video Ημερών Καριέρας 20 Μαΐου 2022  

Ημέρες Καριέρας 2018

Ημέρες Καριέρας 2015

Ημέρες Καριέρας 2013

Ημέρες Καριέρας 2011